Bitvavo affiliate code

Bitvavo is dé populairste crypto exchange van Nederland. Dit komt omdat de transactiekosten erg laag zijn ten opzichte van concurrenten. Het nadeel van Bitvavo is dat er niet zoveel cryptocurrency op staan vergeleken met Binance. Wel is de Bitvavo crypto app erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor beginners.

Vul de affiliate code: 122F653537 in de Bitvavo app in en verhandel €1000 aan crypto zonder handelskosten te betalen. Liever via de desktop een account aanmaken? Klik dan op de knop hieronder.

Bitvavo affiliate code
Bitvavo affiliate code
Referral linkBitvavo
Affiliate code122F653537
WelkomstbonusBetaal geen transactiekosten over je eerste €1000 aan crypto
VoorwaardenGeen
Laatste update: 22 april 2024

Hoe verzilver je de affiliate code van Bitvavo?

Je Bitvavo affiliate code verzilveren in 4 stappen:

  1. Klik op de referral link: https://bitvavo.com/?a=122F653537 of vul de affiliate code in: 122F653537 in de Bitvavo app
  2. Vul je verdere gegevens in
  3. Laat jezelf verifiëren en wacht de cooldown periode af
  4. Start met handelen en zoals je merkt worden de transactiekosten over je eerste €1000 volledig vergoed.
Bitvavo home

Bitvavo affiliate code achteraf

Helaas is het niet mogelijk om een affiliate code achteraf in te vullen nadat je al een account gemaakt hebt. Let er daarom goed op dat jij de Bitvavo affiliate code invult in de app voordat je jouw aanmeldt en registreert bij de exchange.

In de Bitvavo app op mobiel moet je de code zelf invullen. Op je PC of laptop wordt de code vaak vanzelf toegepast. Let er hierbij op dat je de tekst “Welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten.” ziet bij het aanmelden. Net zoals je ziet in de screenshot bovenaan deze pagina.

nl_NL
Scroll naar boven