Coinmerce referral code

Coinmerce is een Nederlandse cryptocurrency exchange die geregistreerd is bij DNB. Naast Bitvavo is dit een van de meest gebruikte crypto exchange van Nederland. Coinmerce is gefocust op startende cryptocurrency beleggers en heeft ook een hele serie how-to youtube videos.

Coinmerce is een crypto broker en geen crypto exchange. Het voordeel hiervan is dat je erg gemakkelijk met iDeal crypto koopt en deze na verkoop ook eenvoudig weer terug naar je bankrekening kunt storten. Het nadeel is dat de transactiekosten gemiddeld wat hoger liggen dan bij een exchange.

Coinmerce biedt erg aantrekkelijk staking tarieven in 2024. Hiermee krijg je rente op de cryptomunten die je op het platform vasthoudt.

Met de referral code: “7y2eLA0DMB” krijg je na aanmelding van de Coinmerce exchange een welkomstbonus van €10 uitbetaald in bitcoin.

Coinmerce uitnodigingscode 2024
Coinmerce referral code
Referral linkNaar Coinmerce
Referral code7y2eLA0DMB
WelkomstbonusGratis €10 uitbetaald in bitcoin
VoorwaardenGeldig na een crypto transactie
Laatste update: 20 mei 2024

Hoe verzilver je de Coinmerce referral code?

Krijg €10 bij de Coinmerce exchange na het volgen van deze 3 simpele stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link: https://coinmerce.io/r/7y2eLA0DMB of vul zelf de code: 7y2eLA0DMB in bij de registreer pagina
  2. Lees en accepteer de voorwaarden en de Privacy Policy en klik op register.
  3. Verifieer je email adres en andere gegevens en start met handelen. De welkomstbonus ontvang je na een handelstransactie vanzelf. 
nl_NL
Scroll naar boven