Referralcode.be

Dapp codes

Hier vind je de populaire Decentralized Finance (DeFi) apps en de bijbehorende code. Door het invullen van de referral code krijg je vaak korting op je swaps en andere transactiekosten bij onderstaande Dapps. 

Let op: Decentralized Apps zijn erg risicovol. Je kunt je gehele inleg verliezen en er zitten soms scams tussen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek voordat je jouw wallet connect en investeert in een nieuw cryptoproject.

defi apps codes
Populaire DeFi Apps:
biswap logo
BiSwap

Klik op logo voor meer info over de korting

50%

Mojito swap
Mojito Swap

Referral code: 87D607CD

1% commissie cashback

mdex logo
MDEX

Referral code: 5culCJVj

10% commissie cashback

position exchange logo
Position Exchange

Als je vrienden uitnodigt krijg je 5% commissie

Zorgeloos een nieuw crypto wallet aanmaken

Crypto Dapps

Crypto Dapps zijn gedecentraliseerde applicaties die draaien op de Blockchain. Dapps zijn open-source en werken zelfstandig zonder dat een entiteit het controleert. De gegevens en records van decentralized finance apps zijn openbaar en er wordt een bepaalde crypto token gebruikt om het netwerk te beveiligen. Als een van de bovenstaande kenmerken niet opgaat dan is de applicatie niet gedecentraliseerd. 

Voordelen van een dapp zijn dat ze bestand zijn tegen censuur en gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden met andere cryptocurrencies. Bovendien is er geen downtime mogelijk omdat het terug kan vallen op de blockchain en niet op individuele computers. Tot slot maakt de open source kenmerken van een Dapp het perfect voor verdere, openbare ontwikkeling.

nl_NL
Scroll naar boven