Gate.io referral ID

Gate.io is een van de oudste cryptocurrency exchanges met een breed scala aan te verhandelen cryptocurrency (600+). Het platform is daarom vooral populair bij traders die opzoek zijn naar cryptomunten met een kleine marketcap.

Daarnaast handelen crypto liefhebbers hier met leverage en kunnen zij hier terecht voor crypto ICO’s. De Gate.io exchange stelt je ook in staat om crypto te lenen of uitlenen. Voor een spot trade betaal je anno 2023 zo’n 0,2% aan transactiekosten. Dit is niet het goedkoopste dat wij hebben gezien.

Tot slot blinkt deze exchange al jaren uit in cybersecurity. Het platform heeft namelijk veel ingebouwde veiligheid functies.

Bij het aanmaken van je account wordt er om een referral ID gevraagd. Hier kun je de code: 13646657 invullen. Naast de welkomstbonus van $100 en een deposit bonus van $30 kun je door te handelen in cryptocurrency tot $5500 USDT terugkrijgen!

Gate.io referral ID
Gate.io referral code
Referral linkNaar Gate.io
Referral ID13646657
WelkomstbonusTot $6666
VoorwaardenGeldig na een crypto trade
Laatste update: 21 april 2024

Hoe verzilver je de Gate.io referral code?

Krijg levenslang 30% terug van je transactiekosten bij Gate.io na het volgen van deze 3 stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link: https://www.gate.io/signup/13646657 of vul zelf de referral ID: 3925157 in bij de registreer pagina
  2. Verifieer je email adres
  3. Start met handelen. De welkomstbonus ontvang je na een handelstransactie vanzelf
Gate crypto bonus

Gate.io referral program

Verdien tot 40% met het Gate.io referral program door vrienden uit te nodigen. Dit doe je door in je account dashboard naar Wallet –> My Referrals te gaan. Hier vind je een unieke referral code en de regels van het Gate.io referral program. Je bepaald hier ook hoeveel jij verdient en hoeveel jou referral terug krijgt. Het ene uiterste is dat je de 40% commissie volledig zelf houdt. Het andere uiterste is dat je 30% weggeeft en 10% zelf houdt.

Als jij een vriend uitnodigt dan verdien jij 12 maanden lang een commissie als je vriend handelt. Na deze 12 maanden vervalt jou fee, de referral krijgt wel levenslang een percentage van de trading fee terug zolang deze handelt op Gate.io!

 

nl_NL
Scroll naar boven