Gate.io referral ID

Gate.io is een van de oudste cryptocurrency exchanges met een breed scala aan te verhandelen cryptocurrency (250+). Bij het aanmaken van je account wordt er om een referral ID gevraagd. Door het invullen van de code: 3925157 krijg je tot 30% korting op je handelstransacties. 

Bij Gate.io mag je als referrer 40% levenslange commissie weggeven van een nieuw lid dat je aanreikt. Het minimale wat je zelf kunt houden is 10% en het maximale wat je weg kunt geven is 30%. Vandaar dat ons commissie ratio een 30/10 structuur heeft. Dit betekent dat 30% van de transactie kosten die je maakt op Gate.io je weer terug krijgt er 10% naar ons gaat en 60% naar de Gate.io exchange. Dit is het maximale commissie percentage wat wij (de referrer) aan een jou als referral kunnen bieden.

gate io referral code share 30 percent
Gate.io referral code
Referral linkNaar Gate.io
Referral ID3925157
WelkomstbonusLevenslang 30% korting op je handelstransacties
VoorwaardenGeldig na een crypto trade
Laatste update: 1 april 2023

Hoe verzilver je de Gate.io referral code?

Krijg levenslang 30% terug van je transactiekosten bij Gate.io na het volgen van deze 3 stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link: https://www.gate.io/signup/3925157 of vul zelf de referral ID: 3925157 in bij de registreer pagina
  2. Verifieer je email adres
  3. Start met handelen. De welkomstbonus ontvang je na een handelstransactie vanzelf
gate io referral id

Het Gate.io referral program

Verdien tot 40% met het Gate.io referral program door vrienden uit te nodigen. Dit doe je door in je account dashboard naar Wallet –> My Referrals te gaan. Hier vind je een unieke referral code en de regels van het Gate.io referral program. Je bepaald hier ook hoeveel jij verdient en hoeveel jou referral terug krijgt. Het ene uiterste is dat je de 40% commissie volledig zelf houdt. Het andere uiterste is dat je 30% weggeeft en 10% zelf houdt.

Als jij een vriend uitnodigt dan verdien jij 12 maanden lang een commissie als je vriend handelt. Na deze 12 maanden vervalt jou fee, de referral krijgt wel levenslang een percentage van de trading fee terug zolang deze handelt op Gate.io.

 

nl_NL
Scroll naar boven