Referral code OKX

OKX biedt erg veel mogelijkheden op het gebied van crypto trading. Naast het normaal handelen (Spot) kun je er ook met leverage traden en zijn er nog vele andere functionaliteiten.

Niet voor niets is OKX een van de grootste crypto exchanges door het handelsvolume, met miljoenen gebruikers in meer dan 200 landen.

Bij de OKX crypto exchange kun je met onze referral code tot $10.000 verdienen na het aanmaken van een nieuw account. 

De kans dat jij $10.000 bonus pakt achten wij zeer klein. Waarschijnlijk zal je met de Mystery box een kleinere welkomstbonus verdienen tot $100. 

Start bij OKX door het invullen van de referral code met: 8786620

OKX referral code
OKX referral code
Referral linkNaar OKX
referral code8786620
WelkomstbonusSign up bonus welke je zelf na traden kunt verhogen tot $10.000
VoorwaardenTaken uitvoeren
Laatste update: 20 mei 2024

Hoe verzilver je de OKX referral code?

Krijg tot 10K als welkomstbonus na het volgen van deze 3 stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link: https://www.okx.com/join/8786620 of vul zelf de referral code: 8786620 in bij de registreer pagina
  2. Verifieer je email adres
  3. Open je Mystery box!
OKX referral invite

OKX Earn

Na het aanmelden bij de OKX account met de invitation code en het plaatsen van activa in je wallet kun je OKX Earn gebruiken. Hiermee krijg je rente op je crypto portfolio. Gebruik OKX Earn (ook wel staking genoemd) om je winsten te maximaliseren.

De inkomsten van de rente en bonus tokens bepalen het tarief of annual percentage yield (APY). Deze kan nog wel eens in real time veranderen, afhankelijk van vraag en aanbod van de diensten en activa.

Je kunt er ook voor kiezen voor DeFi Earn om bonussen te verdienen. OKX heeft namelijk toegang tot derde partij DeFi protocollen.

Okex earn
nl_NL
Scroll naar boven