Invitation code Poll Pay

Poll Pay is een platform waarbij je geld kunt verdienen door het doen van enquêtes. Het enige wat je hoeft te doen is om een account aan te maken en vervolgens simpele vragen te beantwoorden. Dit kun je doen via de Poll Pay app wanneer het jou uitkomt.

Het is wel belangrijk dat je jouw echte mening geeft. Jouw mening is namelijk geld waard. Je krijgt ongeveer tussen de €0,30 en €3,- per enquête. Dit is afhankelijk van de grootte van de survey. Je wordt vervolgens uitbetaald in cash of in cadeaubonnen van bekende webshops als Amazon.

Voordat je een account aanmaakt wordt er gevraagd om een invitation code. Op de desktop versie staat hier “I Got Reffered” en wordt er om een referral code gevraagd. In de Poll Pay app wordt er om een invitation of invite code gevraagd. Je kunt zowel in de desktop versie als in de app “U6D7PUVA3D” invullen om te starten met een bonus! 

Poll Pay invitation code
Poll Pay invitation code
Referral link Naar Poll Pay
Invitation codeU6D7PUVA3D
Bonus€0.23 / $0.25 bonus
VoorwaardenGeen
Laatste update: 20 mei 2024

Hoe verzilver je de Poll Pay referral code?

Start met een bonus van €0,23 door onze invitation code te gebruiken. Volg deze 4 stappen om te beginnen:

  1. Download de Poll Pay app voor Apple of voor Android of ga naar de Poll Pay website
  2. In de app wordt er direct gevraagd om een invitation code. Vul hier: U6D7PUVA3D in. Op de website moet je eerst op Apple, Google, Twitter of Facebook login klikken. 
  3. Met de app kun je nu gelijk starten. Meld jij je aan via de Poll Pay website? Klik dan op “I got reffered”, vervolgens kun je daar onze referral code uit stap 2 invullen. 
  4. Je kunt nu direct starten met het invullen van surveys en enquêtes.
Poll pay
nl_NL
Scroll naar boven