WOO X referral code

WooTrade Network oftwel Woo X is opgericht in 2019 met als doel om andere kleinere cryptocurrency exchanges van liquiditeit te voorzien zodat ook kleine exchanges nooit in de liquiditeitsproblemen komen in tijden van hoge volatiliteit. WooTrade wordt daarom ook wel een darkpool handelsplatform genoemd handelssysteem waar handelaren privé met elkaar kunnen communiceren.

Natuurlijk kun je ook zelf op Woo.org cryptocurrency kopen en verkopen. Je betaalt geen ‘maker’ en ‘taker’ transactiekosten nadat je 1.800 WOO tokens vast zet op WOO X.

Bij het aanmaken van een account wordt er om een WOO X referral code gevraagd. Hier kun je ‘KWTK68VJ’ invullen voor het maximale percentage korting op je transacties. (50%)!

Sommige andere websites claimen 100% korting te geven met hun Woo code. Dit is echter onmogelijk, hiermee houden ze juist 100% voor hun zelf. Zie de screenshot hieronder om onze verschillende referral codes te zien toen we een account aanmaakten. Je kunt als huidige gebruiker maximaal 50% weggeven aan je referral. Je kunt er ook voor kiezen om maar 25% weg te geven. Of juist om 0% weg te geven en 100% voor jezelf te behouden. Wij geven dus met onze Woo code de maximale waarde aan jou als gebruiker.

Zelf kun je 100% korting krijgen door 1800 Woo Coins te staken op het platform.

WooTrade X referral code
WooTrade referral codes
Woo X referral code
Referral linkWoo.org
Referral codeKWTK68VJ
Welkomstbonus50% standaard en tot 100% na behalen voorwaarden
Voorwaarden1800 Woo Coins staken voor 100%
Laatste update: 20 mei 2024

Hoe krijg je tot 100% korting op WooTrade?

Met onze referral code krijg je standaard 50% korting op je trades. Dit kun je zelf verhogen tot 100% in 5 stappen:

  1. Ga naar Woo.org of WooTrade app
  2. Bij registreren staat de referral code: KWTK68VJ automatisch al ingevuld. Vul vervolgens je verdere gegevens in.
  3. Verifieer je e-mailadres
  4. Laat jezelf KYC verifiëren om te starten met het handelen in cryptocurrency
  5. Zet vervolgens 1.800 WOO coins vast door staking om 100% korting te krijgen. Je betaalt dan helemaal geen ‘maker’ en ‘taker’ fee.
nl_NL
Scroll naar boven